Barszcz czerwony Profi – nowość na polskim rynku

Posiada znakomite walory smakowe. To rozgrzewająca przekąska i wartościowa zupa, idealna na jesienne chłodne dni.

Gotowy do spożycia barszcz czerwony, zamknięty jest w wygodnej saszetce o pojemności 450 ml. Wystarczy tylko podgrzać. Nie zawiera glutaminianu monosodowego, aromatów i barwników. Cena ok. 4,50 zł.


Sposób przygotowania: przelać do garnka i podgrzewać ok. 2-3 min. na wolnym ogniu lub podgrzewać bezpośrednio w talerzu, w kuchence mikrofalowej (moc 750 W) przez ok. 2-3 min.

Skład: sok z buraków ćwikłowych z zagęszczonego soku z buraków ćwikłowych 48 %, woda, cukier, sok jabłkowy 1,4%, sól, czosnek, ekstrakt drożdżowy, kwas cytrynowy, przyprawy.