Nowość Profi – zupa ryżowa

Bazą nowej zupy Profi jest ryż, który stanowi jej główny tradycyjny składnik. Zupa ryżowa przygotowana została na rosole z kurczakiem, z dodatkiem polskich warzyw (ziemniaki, cebula, marchewka, pietruszka, seler). Gotowa do spożycia zupa ryżowa, zamknięta jest w wygodnej saszetce o pojemności ok. 450 g. Wystarczy tylko podgrzać. Nie zawiera glutaminianu monosodowego, konserwantów, ani sztucznych barwników. Produkt sterylizowany. Cena: 4,99 zł.

Sposób przygotowania: przelać do garnka i podgrzewać ok. 3 min. na wolnym ogniu lub podgrzewać w talerzu, w kuchence mikrofalowej (moc 750 W) przez ok. 2-4 min.

Pozostałe zupy w ofercie Profi:

· barszcz biały,

· zupa jarzynowa z mięsem wieprzowym,

· zupa pomidorowa z mięsem z indyka,

· zupa pomidorowa z makaronem,

· zupa pieczarkowa z mięsem wieprzowym,

· zupa grochowa z kiełbasą wieprzową,

· zupa ogórkowa z mięsem z indyka,

 

 

zupa grzybowa z suszonych grzybów,

· żurek z kiełbasą wieprzową,

· fasolka po bretońsku z kiełbasą wieprzową,

· zupa gulaszowa z warzywami i tymiankiem,

· flaki wieprzowe z warzywami,

· krupnik z mięsem z indyka,

· kapuśniak z mięsem wieprzowym,

· barszcz ukraiński z koperkiem,

· Soljanka (NOWOŚĆ).