Smak, który wygrywa – rusza letnia kampania reklamowa PROFI

Reklamowane linie produktów Profi to idealne na wyjazdy wakacyjne gotowe do spożycia zupy oraz Wielkopolskie pasztety z drobiem. Kampania reklamowa przygotowana została specjalnie na czas wakacyjny i podkreśla atrybut (smak) produktów Profi, nawiązując do popularnej gry w kółko i krzyżyk.

Wielkoformatowe reklamy z hasłem: Smak, który wygrywa widoczne będą w nadmorskich miejscowościach turystycznych oraz na drogach dojazdowych prowadzących nad polskie morze a także w największych miastach w Polsce.

Kampania reklamowa trwać będzie w sezonie wakacyjnym tj. od końca czerwca do końca sierpnia br.

Działania towarzyszące kampanii:

• komunikacja social media (FB, Twitter, Instagram)
  • konkurs w blogosferze
  • Komunikacja na firmowym blogu Profi Odzyskaj dzień na www.profi.pl
  • akcje promocyjne nad polskim morzem
  • bannery na wybranych kampingach

Kreacja reklamowa i przygotowanie graficzne – studio graficzne REBRAND GROUP. Akcja billboardowa jest realizowana na nośnikach AMS S.A. Działania PR – agencja KiS Production.

Profi:
Wielkopolska Wytwórnia Żywności Profi to czołowy na polskim rynku producent żywności. To znana i popularna marka, zbudowana w całości na polskim kapitale. Czerpiąc z blisko dwudziestopięcioletniego doświadczenia w produkcji żywności, przygotowuje gotowe do spożycia, wysokiej jakości dania, których wyjątkowy smak zamykany jest w wygodnych i bezpiecznych opakowaniach. Nowoczesna technologia produkcyjna, niezawodna jakość produktów, a także liczne nagrody rynkowe sprawiają, że Profi cieszy się dużym zaufaniem i uznaniem konsumentów w Polsce i za granicą. Więcej na stronie www.profi.pl i www.kochamzupy.pl oraz https://www.youtube.com/watch?v=aH11a2b2nPc.

Teraz na wakacje Profi poleca swoje zupy i pasztety! Zabierz ze sobą w podróż produkty, które nie wymagają lodówki. Zyskaj więcej czasu dla siebie!  Dowiedz się więcej na http://profi.pl/pasztety/#pasztety-wielkopolskie oraz http://profi.pl/zupy/#zupy-gotowe